Під час ремонту чи переїзду важко обійтися без сміття. Будівельні відходи представлені старими речами, зайвою упаковкою, рештками цементу та інших матеріалів, уламками меблів.

Самостійно вивезти будівельне сміття – дуже складно. Його не можна викидати в баки, що стоять поряд із будинками – вони призначені лише для побутових відходів. Насамперед потрібно звернутися за допомогою до спеціалізованої компанії.

Вивезення будівельного сміття у Ковелі

Яким буває будівельне сміття?

Будівельне сміття ділиться на два різновиди залежно від його розмірів. Він буває:

  • великогабаритним;

  • дрібним.

Перша група представлена сантехнікою, трубами, арматурою, дверима та різноманітними меблями. Друга – залишками бетону, битою цеглою, фарбою та штукатуркою. Щоб сміття не накопичувалося, потрібно терміново вирішити питання з утилізацією.

Для цього слід знайти компанію, яка здійснює вантажне перевезення. Спеціалізовані компанії, як правило, надають комплексні послуги, замовнику необхідно лише призначити зручний для нього час.

Як підготуватись до вивезення великих відходів?

Перед тим, як замовити послуги спеціалізованої компанії, потрібно трохи підготуватися. Якщо ретельно проаналізувати кількість відходів, можна визначити, який за вантажопідйомністю автомобіль знадобиться для вивезення. Також від обсягу сміття залежить кількість вантажників та необхідність залучення додаткової техніки. Дрібне сміття можна запакувати в мішки – завдяки цьому при завантаженні економиться місце.

Що можна використовувати для пакування будівельного сміття?

Під час ремонту можна позбутися старих віконних рам, міжкімнатних дверей та меблів – вони є цілісними конструкціями, їм не потрібна допоміжна упаковка. За бажання їх можна обмотати плівкою, щоб вони остаточно не розсипалися в процесі транспортування.

Для дрібного будівельного сміття користуються:

  • Поліетиленові пакети. Використовують упакування щільністю 40-80 мкм. Воно підходить для дрібних предметів. Але слід зважати на те, що поліетилен може бути пошкоджений гострими кутами.

  • Поліпропіленові мішки. Відмінна риса – велика щільність та місткість. У них можна завантажувати залишки цегли, труби, шматки бетону та старої штукатурки.

  • Упаковку із тканини. У ній розміщують важке, об'ємне, але не гостре сміття. Відмінний варіант для залишків шпалер або сухих будівельних сумішей.

  • Коробки з картону. Місткі, підходять для зберігання будь-якого сміття. Потрібно враховувати, що картон розмокає через мокрі та вологі речі.

Необхідно придбати заздалегідь упаковку або обговорити це з компанією, яка займатиметься вивезенням сміття.

На сайті pereezdy.kyiv.ua можна замовити вантажоперевезення будь-якого рівня складності, компанія надає техніку, послуги вантажників та пакувальний матеріал.

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location