Торгівля цифровими монетами — один із найкращих варіантів на сьогодні для того, щоб організувати постійне джерело пасивного доходу. Все, що потрібно від трейдера, — регулярно моніторити фінансовий ринок, підбирати сприятливіші умови для конвертації та обмінювати цифрові гроші на фіат чи навпаки. Технічно це можна реалізувати лише в тому випадку, якщо вже вибрано відповідну платформу. Це може бути криптовалютна біржа, сервіс Р2Р або криптовалютний обмінник. Останній варіант — найбільш вигідний і практичний за всіма найбільш значущими критеріями. Саме тут можна максимально безпечно здійснювати обмін usdt Київ та будь-яких інших криптовалют, фіатних, електронних грошей, щоб досягти максимальної фінансової рентабельності своєї діяльності, у рази покращити фінансове становище у мінімальний часовий період.

Основні переваги криптовалютних обмінників

Такі послуги через обмінники онлайн мають високий попит на цілком закономірних підставах. Основні переваги платформ цього виду полягають у наступному:

  • широкий асортимент доступних для використання валютних пар;
  • оптимальні умови валютного курсу та розміру комісії з кожної угоди;
  • простота та зручність застосування платформи;
  • функціональність;
  • можливість роботи з готівковим фіатом;
  • висока швидкість проведення платежів за будь-яким обраним напрямком;
  • висока безпека кожної угоди, що важливо з урахуванням незворотності криптовалютних транзакцій.

Крім того, у солідних криптовалютних обмінниках пропонуються досить цікаві умови для додаткового заробітку, якими неодмінно варто скористатися після підтвердження надійності та високого рейтингу користувача платформи обмінника криптовалюти онлайн.

Як правильно вибрати обмінник крипти?

Щоб процес вибору завершився максимально швидко, є сенс попередньо скласти собі чек-лист. Так нічого не буде втрачено, а всі умови в обміннику крипти онлайн відповідатимуть очікуванням.

Звернути увагу слід на такі нюанси:

  • Чи правомірна діяльність обмінника крипти. Компанія, яка працює в цій ніші, повинна мати обов'язково ліцензію та реєстрацію. Якщо вони відсутні — краще відразу пошукати іншу платформу, тому що це може бути потенційний скам. Якщо ж дані вказані, все ж таки слід особисто їх перевірити, використовуючи різні сервіси онлайн. Така перевірка забере не більше 5-10 хвилин, натомість буде впевненість у надійності обмінника крипти, чесності та прозорості всіх заявлених на сайті умов.
  • Чи можна використовувати готівку фіатних грошей для транзакцій. Ця функція не має надмірно високого попиту, але іноді потрібно саме так провести угоду. Щоб не шукати в результаті ще один криптовалютний обмінник, краще відразу уточнити наявність такої можливості на сервісі, який сподобався. Зазвичай пропонується відвідати відділення компаній, якщо таке є у вказаному місті, або зустрітися з представником.
  • Робота служби технічної підтримки. Серйозні компанії, які розраховують на динамічний розвиток у цьому напрямі, приділяють велику увагу розвитку кількох каналів для взаємодії з клієнтами. Це можуть бути популярні месенджери, виділена телефонна лінія. Фірми-одноденки зазвичай обмежуються адресою електронної пошти у кращому разі, проте дочекатися відповіді оператора не завжди вдасться.

Додатково варто уточнити, чи є програма лояльності. Це важливо якщо планується індивідуально займатися трейдингом крипти на постійній основі. Так можна в перспективі розраховувати на те, що валютний курс буде за індивідуальною пропозицією привабливішим, а комісія системи — нижчою.

Партнерка — ще один спосіб для отримання пасивного доходу. Такий спосіб раціонально використовувати трейдерам, які мають активну соціальну позицію. Залучаючи нових користувачів у перевірений обмінник крипти онлайн, можна на постійній основі отримувати дохід на свій рахунок в автоматичному режимі з кожної угоди не лише прямого реферала, а й залучених рефералом нових користувачів.

 

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location