Для бізнесу, інвестицій чи рутинного користування – біткоін став звичною валютою, яка так чи інакше тісно вплітається в сучасне життя. Сьогодні за віртуальні гроші можна сходити до стоматолога, купити квитки у кіно, організувати онлайн-шопінг. Якщо ви хочете стати власником цифрових грошей, саме час це зробити. А з сервісом онлайн-обміну Let’sPay – це просто, швидко і безпечно. Заходьте на сайт https://letspay.me/ua/change/privat_uah/btc, оформляйте заявку, оплачуйте та користуйтеся криптовалютою з максимальною користю!

На Let’sPay ви можете купити/обміняти Bitcoin, Ethereum, Latinum, Doge та інші цифрові валюти. А поповнити віртуальний гаманець можна за допомогою платіжних систем Приват24, Visa/MasterCard, Capitalist та інших. Більше інформації шукайте на сайті сервісу: https://letspay.me/ua/change/privat_uah/btc. А новачкам для кращого розуміння роботи сервісу радимо почитати блок “ЧаПи” (часті питання) та загальну інформацію на сайті.

Як здійснити покупку?

Процедура насправді дуже проста і швидка. Для того, щоб купити біткоін через Приват24, виконайте декілька кроків:

  1. Зайдіть на сайт Let’sPay.

  2. Заповніть форму на головній сторінці.

  3. Оплатіть заявку.

  4. Чекайте нарахування на електронний гаманець.

Тривалість процесу заповнення заявки триває кілька хвилин, а тривалість зарахування цифрових коштів на віртуальний гаманець може тривати від кількох хвилин до 24 годин. Швидкість процесу залежить від завантаженості системи Bitcoin.

Що потрібно для покупки?

Щоб швидко та успішно провести фінансову операцію, вам необхідно вказати:

  • Дійсний номер телефону для зв’язку.

  • Адресу електронної пошти.

  • Нік в Телеграмі.

  • Адресу електронного гаманця.

Введена вами дані залишаються конфіденційними та не передаються третім особам. Ви можете не хвилюватися за витік даних, адже ми ретельно дбаємо за вашу безпеку. Проте, якщо ви не хочете верифікуватися на сайті, у вас є чудова можливість обміняти/купити криптовалюту без реєстрації. Вас чекає та сама, проте дещо довша процедура. Вона відрізняється тим, що вам потрібно буде декілька разів вручну ввести свої дані.

Особливості сервісу Let’sPay

  • Здійснити будь-яку автоматизовану операцію на сайті ви можете цілодобово. Якщо операція потребує участі оператора, ми постараємося зробити це максимально оперативно.

  • Наша команда постійно слідкує за курсом криптовалют на біржі Binance, тому ми пропонуємо одні з найвигідніших курсів серед конкурентів.

  • У запропонований курс вже включено нашу комісію. Ніяких прихований платежів – система letspay.me працює чесно та прозоро.

  • Якщо ви хочете дещо уточнити чи спитати, завжди можна звернутися в нашу техпідтримку та отримати розгорнуту відповідь на допомогу.

  • Великий резерв електронних валют дозволяє обімняти практично будьяку суму. Якщо заявленої суми в резерві вам недостатньо, напишіть у підтримку і ми швидко вирішимо це питання.

 

 

Комментарии (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Якщо чесно то я ще не зустрічав випадків коли можна було за криптовалюту або інші якісь варіанти розрахунку заплатити за стоматологічні послуги але це було б дуже добре було деякі послуги такий як зуби з цирконію, ціна на них дійсно не маленькі...

Якщо чесно то я ще не зустрічав випадків коли можна було за криптовалюту або інші якісь варіанти розрахунку заплатити за стоматологічні послуги але це було б дуже добре було деякі послуги такий як зуби з цирконію, ціна на них дійсно не маленькі Хоча якщо звертатися в Тернопільську стоматологічну клініку Дент майстер https://dentmaster.com.ua/service/protezimplant/ то можна досить непогано зекономити

Подробнее
Гость
Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location