Хочете інвестувати гроші у цифрову валюту, але не можете підібрати платформи для покупки? Let’sPay – надійний та швидкий обмінник криптовалют, де ви можете купити/продати крипту, обміняти на гривні, долари тощо. Сервіс пропонує обмін таких цифрових валют, як Bitcoin, Ethereum, Litecoin та багато інших. Поповнити е-гаманець чи вивести кошти можна через Приват24, Visa/Mastercard тощо.

Здійснити операцію на letspay.me зможе навіть новачок у цій справі, який купує/продає крипту вперше. Все тому, що сайт має простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Для тих, хто хоче ознайомитися із платформою ближче, рекомендуємо почитати більше інформації на сайті у блоці «Про нас» та «ЧаПи» (часті питання): https://letspay.me/ua. Це дозволить дізнатися більше про сервіс, наші правила та умови.

Як обміняти цифрову валюту?

Через сервіс Let’sPay ця процедура відбувається просто і займає декілька хвилин. Для того, щоб конвертувати гривні, долари в цифрову валюту (біткоіни, ефіри тощо), потрібно виконати декілька нескладних кроків:

  1. Перейдіть на сайт онлайн-обмінника: https://letspay.me/ua.

  2. Заповніть форму для автообміну.

  3. Оплатіть заявку.

  4. Отримайте своє зарахування!

Для заповнення анкети вам знадобляться такі дані:

  • Адреса електронної пошти.

  • Номер телефону.

  • Нік в Telegram.

  • Номер віртуального гаманця/банківської карти, залежно від операції.

Ознайомитися з курсом бажаної валюти можна на головній сторінці сайту. Також ви можете у віконечку ввести суму, яку хотіли б поміняти, і система миттєво вам порахує, скільки це буде коштувати у гривневому/доларовому чи цифровому еквіваленті. Ця сума вже враховує відсоток комісії за послуги. Більше ніяких платежів вносити не потрібно!

Let’sPay та безпека

Онлайн обмінник letspay.me дотримується правил конфіденційності. Всі дані користувачів надійно захищені та не передаються третім особам.

Якщо ви не хочете верифікуватися та залишати свої дані на сайті, ви без проблем можете зробити фінансові маніпуляції без реєстрації. В такому випадку процес може тривати дещо довше, так як вам потрібно буде декілька разів вводити необхідну вручну, але результат буде той самий.

Переваги онлайн-обмінника Let’sPay

  • Це сучасний і простий у використанні сервіс для покупки і продажу криптовалют.

  • Безпека наших клієнтів – на першому місці.

  • Мінімальний розмір комісії.

  • Автоматизація майже всіх процесів.

  • Цілодобова обробка заявок автообміну.

  • Оперативне вирішення питань, що потребують участі оператора.

  • Один із найбільш вигідних курсів криптовалюти серед конкурентів.

Щоб познайомитися із сервісом ближче та здійснити обмін фінансів, переходьте на сайт та слідуйте за вказівками. Декілька кліків – і цінна криптовалюта у вас. Інвестуйте правильно разом із сервісом обміну Let’sPay!

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location