Обсуждения

Как вернуть кассира обратно на работу в А-банк?
Решено Закрыто Оставшиеся без ответа
На горячу лінію А банку написали звернення, просимо повернути касира м. Кривий Ріг , м- н Сонячний, 27. І відправили телефони клієнтів банку. Регіональний директор попросила написати заяву за власним бажанням . Зінаїда працювала півтора року в філіалі за адресою вказаню зверху. Люди похилого віку задоволенні терпінням, гарним настроєм дівчини. Нам прийшла відповідь що по закону ст.60,62 про банки та банківську діяльність допомогти нам не зможуть. Щоб кассир сама зверталась до адміністрації,але всі ми знаємо що після її звернення цій дівчині не дадуть працювати спокійно. Звернення зроблено від людей за власним бажанням. Куди ще можна звернутися щоб нам допомогли. Час йде і якщо наш кассир знайде нову роботу то вже не повернеться до нас.
  • нравится
    нравится
    мне нравится
    любовь
    злость
    вау
    грустно
0
0
0
0
0
0
 

 

Участники

Ответы (2)
Еще нет ответов для этой записи
  1. 3 лет назад
Принять ответ
В данной ситуации только групповое заявление от клиентов данного отделения А банка поможет вернуть сотрудника обратно. Все это возможно конечно если Вы знаете клиентов данного отделения и захотят ли они Вам поддержать в данных мероприятиях.
  • нравится
    нравится
    мне нравится
    любовь
    злость
    вау
    грустно
0
0
0
0
0
0
  1. 3 лет назад
Принять ответ
На жаль, доки вам невідомі мотиви звільнення - як саме це аргументує регіональний директор - ви нічого не зможете зробити. Якщо дівчина справді вправний касир - вона швидко знайде роботу у найближчих відділеннях інших банків, а ви зможете її підтримати, перейшовши туди на обслуговування - тарифи майже скрізь однакові. Це буде найкращим уроком для А-банку.
  • нравится
    нравится
    мне нравится
    любовь
    злость
    вау
    грустно
0
0
0
0
0
0
Не возможно загрузить подсказку