Мікрокредити – це один із фінансових інструментів, а саме – можливість позичити до 10-25 тисяч гривень, надаючи мінімальну кількість документів. Видачею таких позик здебільшого займаються ліцензовані мікрофінансові організації.

Позичальників приваблює можливість швидко отримати потрібну суму без довідки про доходи та поручителів. Ключові переваги мікрокредитування:

  • Позичити гроші можуть особи без кредитної історії, приміром, студенти.
  • Позичальник має надати мінімум інформації – паспортні дані, номер ІПН і банківської картки.
  • Рішення про надання кредиту ухвалюється дуже швидко – на онлайн-сервісах зазвичай достатньо 5-30 хвилин.

Завдяки цим особливостям мікрокредит в Одесі є гарним рішенням для тих, кому фінанси потрібні одразу. По мікропозику доречно звертатися й тим, хто отримав відмову щодо кредиту в банку.

Підписання договору на мікрокредит

Як оформити мікрокредит в Одесі

Насамперед треба визначитися, яку суму та на який термін ви хочете позичити. Враховуючи це, виберіть установи, які надають такі позики, та перевірте, щоб вони були зареєстровані належним чином. Заощадити час на пошуки можна, якщо ви зайдете за посиланням https://microcredits.com.ua/mikrokredity-v-odesse на сервіс «Мікрокредити» з переліком ліцензованих мікрофінансових організацій. Там одразу вказано основні характеристики мікрокредитів, які надає кожна з цих установ. Повну інформацію про позику можна отримати, натиснувши на кнопку «Оформити».

Гроші по мікрокредиту

Заявку варто подавати після детального вивчення всіх умов надання мікрокредиту – процентної ставки, термінів погашення, умов пролонгації тощо. Особливо важливо це для випадків, коли рішення ухвалюється в онлайн-режимі за кілька хвилин. Адже у разі позитивної відповіді позичальник одразу отримує потрібну суму на банківську картку. Чинне законодавство зобов'язує мікрофінансові організації чітко дотримуватися умов, визначених договором, зокрема, вони не можуть збільшувати процентну ставку по кредиту. Тож позичальники, які уважно ознайомилися з умовами мікрокредитування, можуть бути певні, що уникнуть неприємних несподіванок.

Мікрокредит в Одесі може знадобитися з багатьох причин і зараз є можливість отримати його на напрочуд вигідних умовах зі зниженою процентною ставкою – лише під 0,01% на день. Взяти позику, не витрачаючи час на візит до банку, а просто зі свого смартфона за кілька хвилин тоді, коли зручно, – саме таку можливість ви знайдете за посиланням вище. До того ж шанси на успіх зростуть, якщо подати одразу кілька заявок.

 
 
 
 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location