Стабілізатор напруги Quant-11

Призначення стабілізатора

Застарілі електричні мережі часто не справляються з роботою великої кількості сучасної техніки. Для її правильної та безперебійної роботи використовують стабілізатори напруги. Quant-11 - це безступеневий інверторний вирівнювач, у якого відсутня затримка регулювання на виході. Його ще називають стабілізатором миттєвої дії. Які б стрибки та коливання не відбувалися на вході, на виході завжди буде потрібне значення у 220 В або 230 В. Принцип його роботи нескладний: коли в мережі виникає стрибок, то він має 10 мікросекунд, щоб дійти до вашої техніки та справити негативний вплив на неї. Стабілізатору вистачає цього часу, щоб завдяки своїм фільтрам вирівняти напругу та зробити її номінальною, а відповідно і безпечною для електричних приладів.

Застосування вирівнювача напруги

Цей апарат доречно використовувати тоді, коли номінальна потужність стабілізатора дорівнює або більше загальної споживаної потужності. Немає спеціальних критеріїв або умов, де і як його застосовувати. Це можуть бути:

  • квартири,

  • офіси,

  • приватні та заміські будинки, котеджі

  • виробництва тощо.

Бренд-виробник Quant

ТОВ “НВФ” “КВАНТ-ІНЖИНІРИНГ” є виробником вищезгаданого стабілізатора. Це українська фірма, яка у 2019 році заснувала проє6кт під назвою “Quant”. В ньому брала участь група “Силовольт”, яка раніше розробляла стабілізатори “Еталон”. Їх суттєвим недоліком була дуже висока ціна. Моделі “Еталон” займали свою нішу, але не були доступними загальному колу споживачів.

Отже, група “Силовольт” разом з іншими фірмами створили спільне технічне завдання. ЦЕ ТЗ втілювало побажання та надії покупців про “ідеальну розетку”. За декілька років вдалося поліпшити необхідні кульгаючі параметри без втрати якості. Заново були розроблені:

  • схемотехніка,

  • програмне забезпечення,

  • алгоритми,

  • комплектація.

Також вдалося зменшити габарити та вагу, без втрати такої потрібної жорсткості корпуса.

Отже, результатом багаторічної роботи фірми “КВАНТ-ІНЖИНІРИНГ” стали сучасні, оновлені, якісні та більш прийнятні за ціною стабілізатори.

Переваги та особливості стабілізатора напруги Quant-11

Надійність та довговічність. Безперебійну та справну роботу моделі гарантують: фільтр перешкод та поглинач імпульсів. Гарантія 5+ років свідчить про довговічність стабілізатора, адже виробник, який має сумніви у своїй продукції більше ніж 1 рік гарантії не надасть.

Мобільність. Невелика вага в 12 кг та компактні габарити (47х33х13 см) сприяють легкому переміщенню обладнання.

Безшумність. Вирівнювач працює в тихому режимі, що не створює дискомфорту для оточуючих.

Продуктивність. Має високий коефіцієнт корисної дії - близько 95% та швидкодію, що дорівнює - 0 мс.

Безпечність. Агрегат оснащений захистом від перегрівання та перевантаження. Його показник IP - 20. Це свідчить про те, що в пристрій не можуть потрапити тверді предмети та частки бруду розміром від 1,3 см, але модель не витримує умови підвищеної запиленості та вологості.

Простота управління. Quant-11 оснащений дисплеєм, який дозволяє відстежувати усі поточні процеси та керувати ними.

Комплектація

  • Стабілізатор.

  • Інструкція.

  • Гарантія.

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location