Довідка ЄДРПОУ: швидко і зручно з YouControl

Найбільш повним документом, в якому містяться всі реєстраційні дані компанії в хронологічному порядку, є свідоцтво ЄДРПОУ (інша назва - статистичне свідоцтво). Ви можете використовувати це джерело https://youcontrol.com.ua/topics/edinij-derzhavnij-reestr-pidpriemstv-juridichnih-osib/, щоб дізнатися, чи було вжито будь-якої юридичної позову проти компанії. Таку довідку можна отримати тільки з об'єкта підприємницької діяльності.

Вона дає уявлення про:

  • Модифікація установчих документів та скасування змін.
  • Перереєстрація - відновлення юридичної осіб.
  • рішення і ліквідація юридичної осіб.
  • припинення діяльності компанії за рішенням суду.
  • Приєднатися, розповсюджувати або об'єднувати юридичні осіб.
  • затвердження рішення суду про банкрутство та інші юридичні факти.

Довідка статистики з Єдиного Державного Реєстру

Статистичний сертифікат є обов'язковим, якщо підприємець експортує або імпортує товари і повинен бути акредитований на митниці. Згідно з довідкою, митний орган визначає всі види діяльності суб'єкта. Цей документ також необхідний для підписання договору купівлі-продажу нерухомості, корпоративних прав юридичної особи тощо Всі нотаріальні дії реєструються державними органами і про них можна дізнатися в системі YouControl.

Ситуації, що вимагають наявність довідки

Якщо в спорі бере участь юридична особа (всі: цивільні, адміністративні, цивільні та ін.), то суд повинен надати статистичний документ і його копію для повної ідентифікації юридичної особи.

також може знадобитися при відкритті банківського рахунку. Працівники фінансових установ можуть вимагати від них пред'явити довідку про майбутні операції (слід зазначити, що такі вимоги не є законними).

Отримання довідки з ЄДРПОУ

Щоб отримати такий документ з Єдиного державного реєстру, потрібно виконати кілька послідовних дій.

Перший — оплата державного мита, заява квитанції. Потім заповніть спеціальну форму і створіть заявку. Для цього необхідно пред'явити довіреність і власний паспорт. Так він підтверджує свою участь в цих силах. Ви можете отримати сертифікат на наступний день, якщо всі кроки пройшли успішно.

З тих пір ваша компанія набула статусу «зареєстрована». Свідоцтво є обов'язковим при укладенні договорів і співпраці з нотаріусом. Цей документ дуже важливий, тому рекомендуємо заздалегідь зробити кілька копій.

Зберігати та захищати свої дані можна за допомогою Державного бізнес-ресурсного центру. Дане державне підприємство захищає і зберігає дані від різних видів знищення, здійснює технічну підготовку державних адміністраторів або реєстраторів, здійснює облік інформаційно-довідкових послуг, виконує деякі інші функції.

Реєстр судових рішень та підприємств з юридичними особами

У Єдиному державному реєстрі судових рішень поставлено завдання зберігання, пошуку, захисту та надання електронних копій судових рішень. До складу СРСР входять усі рішення, прийняті судами України будь-якого роду (цивільні, адміністративні, цивільні, кримінальні).

Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців існує з 15 травня 2003 року і корисний тим, що в ньому зберігається вся інформація про юридичну особу та підприємця. Якщо вам потрібна ця інформація, ви можете швидко знайти її, пошукавши YouControl.

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location