Кожна господиня чимало часу проводить на кухні. Тому дизайну цього приміщення слід приділити особливу увагу. Важливо передбачити місце для кожного предмету.

При цьому на кухні має залишатися достатньо вільного простору для облаштування зони для прийому їжі. На ринку представлений широкий вибір типових гарнітурів. Однак лише кухні на замовлення від виробника дозволяють втілити найменші побажання клієнта. І це далеко не єдина їх перевага.

Чому господині обирають кухню на замовлення

Гарнітур, виготовлений за індивідуальним проєктом, вигідно вирізняється від стандартних моделей:

  • Правильний розподіл простору. Якщо кухня невелика, то дуже важливо досягнути балансу між зручністю та практичністю. Залучення професійного дизайнера забезпечить раціональне використання кожного квадратного метру. При цьому у приміщенні будуть тільки необхідні меблі, що дозволить уникнуть ефекту захаращеності.

  • Грамотна розстановка акцентів. Досить часто зустрічаються квартири с невдало спроєктованими кухнями. Ситуацію може виправити гарнітур, виготовлений на замовлення, який дозволить приховати недоліки планування.

  • Сам собі дизайнер. Кухня за індивідуальним проєктом – це єдиний варіант до створення гарнітуру у відповідності до особистих уподобань замовника. Клієнт може експериментувати з кольорами, матеріалами та фактурами для отримання унікального рішення.

  • Можливість внесення корективів. Процес виготовлення гарнітуру розпочинається з розробки проєкту за допомогою комп’ютерної графіки. Завдяки цьому замовник має можливість заздалегідь побачити, як буде виглядати готовий виріб. При виникненні зауважень завжди можна внести корективи, що забезпечує отримання у кінцевому результаті кухні своєї мрії.

Важлива перевага – дотримання єдиного стилю. Досить часто стандартний кухонний гарнітур погано поєднується з інтер’єром інших приміщень квартири чи будинку. За таких умов навіть дорогі меблі будуть виглядати як демонстрація несмаку. При замовленні кухні за індивідуальним проєктом такої ситуації можна уникнути. Співпраця з досвідченим дизайнером дасть можливість створити гарнітур, який гармонійно впишеться в існуючу обстановку.

Як формується ціна

Вартість виготовлення кухні на замовлення визначається в залежності від матеріалу, обраного покупцем. Гарнітур з натурального дерева обійдеться значно дорожче за моделі з МДФ. Також на кінцеву вартість впливає складність виробу. Якщо замовник має намір оздобити кухню дзеркалами або вітражами, то проєкт обійдеться значно дорожче. Також це стосується габаритів виробів. Виготовлення однієї великої шафи буде коштувати менше, ніж двох маленьких.

Компанія ReStyle пропонує дизайнерські кухні за доступною ціною. Співпрацю з фірмою можна налагодити у дистанційному режимі. За таких умов клієнт спілкується з дизайнером по відеозв’язку та обирає матеріали з взірців, присланих поштою. У будь-якому разі компанія допоможе клієнту обрати варіант, виходячи з наявного бюджету. Докладніше можна дізнатися за контактами:

  • Вебсайт: Restyle

  • Телефон: 38 067 545 04 74

  • Адреса: вул. Залютинська, 4, Харків, Україна.

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location