Лютий – це місяць, наповнений різноманітними святами для всіх культур, вірувань та інтересів.

Він може бути найкоротшим, але він безумовно сповнений веселощів і захоплюючих речей, які можна відсвяткувати і насолодитися! Нижче розповімо, які свята у лютому на нас чекають.

Які свята чекають на нас у лютому?

Місяць починається з Дня бабака (2 лютого) — популярного свята у Сполучених Штатах, коли на початку лютого консультуються із бабаком, щоб спробувати передбачити, коли настане весна. Свята починаються на світанку, коли цікаві люди збираються в полі, щоб подивитися, чи передкаже бабак ранню весну чи ще шість тижнів зими.

Найбільше Свято у лютому – День святого Валентина (14 лютого). Люди у всьому світі відзначають цей день як час висловити вдячність особливим людям у їхньому житті за допомогою листівок, подарунків та добрих жестів. Зазвичай це асоціюється з любов'ю, романтикою та партнерством, а останнім часом – з поняттям любові до себе та святом дружби.

Для тих, хто дотримується християнської віри, Великий піст починається в Попелясте середовище і триває сорок днів (17 лютого - 2 квітня). Шість тижнів до великодньої неділі – це час посту та молитви у багатьох християнських сім'ях.

Китайський Новий рік (12 лютого) - найбільше свято китайської культури, яке відзначається у всьому світі. Це початок китайського календаря і зазвичай посідає період із кінця січня до середини лютого. Свято відзначають парадами, вечірками, танцями драконів та феєрверками.

День президента (15 лютого) — одне з найпопулярніших свят у США, яке відзначається у третій понеділок кожного лютого. Він присвячений дню народження першого президента США Джорджа Вашингтона (22 лютого) та вшановує всіх колишніх і нинішніх президентів США.

21 лютого люди відзначають Міжнародний день рідної мови, подію, проголошену Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 1999 році. Це день визнання та заохочення різноманітності мов у всьому світі та вжиття заходів щодо сприяння збереженню та захисту всіх рідних мов. мови.

Ще одна подія, яку варто очікувати в лютому, - це Марді Гра, також відомий як Масляний вівторок або День масляної, який відзначається перед Попелястим середовищем. Це свято радості, що сходить до давньогрецьких та римських звичаїв. Марді Гра відзначається у всьому світі і найбільш відомий у США у Новому Орлеані.

Зрештою, лютий закінчується Днем спадщини корінних американців (28 лютого) у США. Це свято визнає багате розмаїття культур корінних народів Північної Америки і є часом святкування спадщини, культури та вкладу корінних народів. Ви також можете дізнатися Свята в березні на сайті calendaryk.day.

Місяць лютий сповнений цікавих та значущих свят різних культур з усього світу. Чи святкуєте ви День святого Валентина, Китайський Новий рік чи одне з інших популярних свят, кожен знайде щось для себе.

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location