Система контролю управління доступом в готелі (СКУД) - це комплекс апаратних і програмних інструментів, направлених на обмеження, дозвіл та контроль переміщення людей по території підконтрольного об’єкту. 

Крім стандартних електронних замків на дверях номерів, система контролю доступу готелю включає додаткові пристрої, такі як карти даних, програматори та інше обладнання, необхідне для повноцінного функціонування готельних комплексів будь-якого рівня. 

Переваги впровадження СКУД в готелі

Система контролю управління доступом в готелях має низку незаперечних переваг, зокрема:

  • Інтеграція з існуючими готельними системами. Систему контролю доступу в готелі можна комбінувати з діючими програмними комплексами.  
  • Підвищення рівня безпеки. Системи контролю доступу дозволяють адміністрації готелю блокувати вхід до номерів, повідомляти про спробу несанкційованого доступу, контролювати системи життєзабезпечення у приміщеннях різного функціонального призначення. Таким чином можна підвищити рівень безпеки гостей та захистити їхнє майно від посягань сторонніх осіб. У разі пожежі гості зможуть швидко евакуюватися, не чекаючи, доки персонал відчинить двері номеру.
  • Дистанційне керування: СКУД в готелі дозволяє встановлювати та знімати фізичні бар'єри всього за пару кліків. Скористатися цією опцією можна навіть, якщо ви не знаходитися на території будівлі.
  • Економія часу. СКУД звільняє співробітників готелю від необхідності власноруч замикати або відмикати двері, збирати та обробляти інформацію щодо переміщення гостей чи персоналу територією об'єкта, реєструвати певні події в єдиній базі даних.

В цілому, СКУД дозволяє створити в готелі безпечне середовище, запобігти несанкційованому доступу до номерного фонду та зон з обмеженим доступом. Таким чином, ви зможете підвищити рівень задоволеності гостей, гарантувати їм спокійне та комфортне проживання. 

Впровадження системи контролю доступу дозволяє легко керувати всіма об'єктами на території готелю, надаючи співробітникам чи гостям обмежені права у певний час/дату/місце залежно від їхніх потреб.

Особливості СКУД для готелів

Система СКУД для готелів – це сучасне, практичне та ефективне рішення для автоматизації управління бізнесом, контролю персоналу та підвищення якості обслуговування гостей. Правильно підібрана система контролю управління доступом в готелі дозволяє досягти високого рівня безпеки в цілому та захищеності майна постояльців зокрема.

Особливість СКУД для готелів полягає у частій зміні постояльців та великій кількості відвідувачів. Основне завдання системи контролю доступу – розмежування рівнів для гостей та персоналу, заборона доступу сторонніх у номери та службові приміщення. 

Часта зміна постояльців накладає свій відбиток на використання системи контролю доступом. Навчити кожного мешканця правилам користування СКУД неможливо. Саме тому система має бути максимально простою та мати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

 

 

 

Комментарии (0)

Здесь ещё нет оставленных комментариев.

Оставьте свой комментарий

  1. Добавление комментария от гостя.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location